X
Ωράριο: Δευ. - Παρ. 8.00 - 16.00
Επικοινωνία : 210-9333233

Γιατί να επιλέξετε ανέπαφο ψύκτη νερού

Αρχική » Γιατί να επιλέξετε ανέπαφο ψύκτη νερού


Γιατί να επιλέξετε ανέπαφο ψύκτη νερού Elkay

Οι ανέπαφοι ψύκτες νερού χρησιμοποιούν φωτοκύτταρο για να ενεργοποιηθούν.

Υγιεινή : Οι ανέπαφοι ψύκτες είναι ασφαλείς αφού τα χέρια του χρήστη δεν έρχονται σε επαφή με κανένα μέρος του ψύκτη και έτσι είναι πολύ δύσκολο να μεταδοθούν μικρόβια από τον ψύκτη. Ειδικά στις ημέρες του Covid-19, είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Φιλικοί προς το περιβάλλον : Χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια μειώνουμε τη χρήση των πλαστικών μιας χρήσης.

Εύκολοι στη χρήση : Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε από κάτω το μπουκάλι/ποτήρι και ενεργοποιείται αυτόματα.

Προσβάσιμοι από ΑΜΕΑ : Είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον σε αναπηρικό καροτσάκι ή με κινητικές δυσκολίες ή με προβλήματα όρασης να έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό εάν δεν χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα. Δεν υπάρχουν κουμπιά και δεν χρειάζεται να κάνετε ελιγμούς πολύ κοντά στο μηχάνημα. Απλά τοποθετείτε το μπουκάλι κάτω από τη βρύση και γεμίζει γρήγορα και εύκολα.

Μειώνεται η σπατάλη νερού : Οι ανέπαφοι ψύκτες νερού έχουν χρονοδιακόπτη που απενεργοποιεί τη λειτουργία τους σε 20”. Αυτό μειώνει τη σπατάλη του νερού, ακόμα και να ξεχάσει ο χρήστης το μπουκάλι του στον ψύκτη.

Λιγότερα προβλήματα : Τα κυριότερα προβλήματα στους ψύκτες νερού συμβαίνουν από τη χρήση τους. Οι περισσότερες βλάβες στους κλασικούς ψύκτες είναι μηχανικές. Τα κουμπιά πιέζονται πολύ έντονα και πολύ συχνά. Οι χρήστες είναι απρόσεκτοι. Επομένως, οι ψύκτες πρέπει να επισκευαστούν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα στους ψύκτες νερού που λειτουργούν με αισθητήρα. Φυσικά, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτικοί.

Η Aqualife έχει επιλέξει την Elkay γιατί είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στους ψύκτες νερού. Έχει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με άριστη κατασκευή και ανθεκτικότητα.