Η AQUALIFE σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει τα συστήματα πόσιμου νερού (ψύκτες) της εταιρείας ELKAY USA. H ELKAY, κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή συστημάτων για την επεξεργασία και την παροχή πόσιμου νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως, έχει κατασκευάσει μία ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων για το πόσιμο νερό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που καταργεί οριστικά τα πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης. Η τεχνολογία αυτή ανταποκρίνεται πλήρως στην πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης για απαγόρευση των πλαστικών μιας χρησης, όπως πρόσφατα εξαγγέλθηκε από τον πρωθυπουργό κύριο Μητσοτάκη, από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Διαθέτουν ειδικό σύστημα για πλήρωση  επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών  (bottle filler). Ο κάθε χρήστης έχει το δικό του επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι (μπουκάλι πολλαπλών χρήσεων), ή πίνει απευθείας από τον ψύκτη. Οι ψύκτες μετρούν ένα ένα τα πλαστικά μπουκάλια που γλιτώνουμε και απαριθμούν τον συνολικό αριθμό αυτών που εξοικονομούνται από τη χρήση. Ξέρουμε έτσι κάθε στιγμή τον αριθμό των πλαστικών που σώσαμε για το περιβάλλον. Διαθέτουν σύστημα πίδακα με ανέπαφη λειτουργία καθώς τα χέρια του χρήστη δεν αγγίζουν το στόμιο και  είναι κατασκευασμένοι από αντιμικροβιακά υλικά. Είναι κατάλληλοι  για χρήση από ΑΜΕΑ.

  • Παγώνουν το νερό με σύστημα ψύξης και το καθαρίζουν με ειδικά φίλτρα. Η λειτουργία των φίλτρων παρακολουθείται ηλεκτρονικά και ο χρήστης ειδοποιείται για την αλλαγή τους.
  • Είναι οικονομικά. Είναι vandal resistant για να μην καταστρέφονται.
  • Αντιπροσωπεύονται και υποστηρίζονται αποκλειστικά από την AQUALIFE.
  • Είμαστε στη διάθεσή σας για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και συζήτηση με εσάς και τους συνεργάτες σας για να διαπιστώσουμε τις ανάγκες σας και να σας καταθέσουμε συγκεκριμένες προτάσεις.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία. Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί το συντομότερο δυνατόν.