Τα φίλτρα νερού έχουν κάποια συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούν ώστε να τα επιλέξουμε. Στην Aqualife το κύριο μέλημά μας είναι να σας προσφέρουμε ένα κατάλληλο σύστημα καθαρισμού του νερού, το οποίο να καλύπτει τις ανάγκες σας. Αυτές σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικές.

Και φυσικά το φίλτρο πρέπει να είναι κατάλληλο για τις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι η περιοχή στην οποία θα εγκατασταθεί το φίλτρο. Ανάλογα με την ποιότητα του νερού που έχει η κάθε περιοχή θα εγκατασταθεί και το αντίστοιχο σύστημα καθαρισμού του νερού. Για παράδειγμα υπάρχουν περιοχές που το νερό τους έχει χαρακτηριστεί ως πόσιμο αλλά το δίκτυο σωληνώσεων είναι παλιό ή υπάρχουν συχνές διακοπές νερού. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ληφθεί ειδική φροντίδα για αυτό. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες περιοχές που το νερό τους είναι μολυσμένο ή επιβαρυμένο με μια συγκεκριμένη ουσία. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να καθορίσουμε το καταλληλότερο φίλτρο νερού για αυτή την περιοχή είναι μια χημική ανάλυση του νερού.

Το άλλο που θα εξετάσουμε είναι η ποσότητα του νερού που θα πρέπει να καθαριστεί. Το φίλτρο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός μόνο ατόμου, μιας 4-μελούς οικογένειας ή μιας μεγάλης επιχείρησης; Θα το βάλουμε στη βρύση για το πόσιμο νερό ή στην κεντρική παροχή;
Ένα άλλο ζήτημα είναι το οικονομικό. Πόσα χρήματα είμαστε διατεθειμένοι να δαπανήσουμε; Σίγουρα υπάρχουν πολλά πανάκριβα φίλτρα στην αγορά. Πολλά από αυτά εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα νερού.

Στην Aqualife θα σας προτείνουμε το καλύτερο φίλτρο το οποίο να ανταποκρίνεται και στην οικονομική σας δυνατότητα.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία. Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί το συντομότερο δυνατόν.