Οι ψύκτες έχουν στο εσωτερικό τους κάδους. Είναι έτσι κατασκευασμένοι ώστε να δέχονται μόνο καθαρό νερό. Δεν επεξεργάζονται περαιτέρω το νερό, δεν το φιλτράρουν, ούτε το καθαρίζουν με κάποιον τρόπο. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιούμε μόνο το κατάλληλο νερό. Και λέγοντας κατάλληλο, εννοούμε είτε εμφιαλωμένο νερό, είτε φιλτραρισμένο νερό (υπάρχουν ειδικές φιάλες που έχουν στο εσωτερικό τους φίλτρα, και τους βάζουμε νερό από τη βρύση και αυτές το καθαρίζουν, πριν πάει στον ψύκτη του νερού μας).

Αν μπει στο μηχάνημα ακατάλληλο νερό (απευθείας από τη βρύση), ο ψύκτης θα αρχίσει να έχει προβλήματα. Καταρχάς, το νερό της βρύσης έχει χλώριο. Αυτό είναι η αιτία των δυσάρεστων οσμών. Όταν το χλώριο μπει στον ψύκτη, θα αρχίσει να μυρίζει το νερό που βάζουμε. Επίσης, πολλά νερά της χώρας μας είναι αρκετά σκληρά, δηλαδή έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε άλατα. Αυτά εναποτίθενται στον ψύκτη. Το αποτέλεσμα θα είναι σιγά σιγά να βουλώσουν τα σωληνάκια του και μετά θα αρχίσουν να βγαίνουν τα άλατα στο ποτήρι μας (σαν άσπρα κομματάκια).
Αυτό αντιμετωπίζεται. Η Aqualife αναλαμβάνει να καθαρίσει τον ψύκτη, ώστε να γίνει πλήρως λειτουργικός και καθαρός, ξανά. Αυτό που κάνουμε είναι ότι παίρνουμε τον θερμοψύκτη σας στα εργαστήριά μας. Οι τεχνικοί ανοίγουν το μηχάνημα και του κάνουν τις εξής διαδικασίες:

  • Απολύμανση
  • Αφαλάτωση
  • Αποστείρωση

 

Επίσης, η Aqualife φροντίζει ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα νερού, με τον καθαρότερο ψύκτη. Συχνά, γίνονται αποστειρώσεις στους θερμοψύκτες με αέριο όζον, στο χώρο που είναι εγκατεστημένος ο ψύκτης. Επίσης, ανά τακτά διαστήματα, αντικαθιστούμε τους ψύκτες, ώστε να τους πάρουμε στα εργαστήριά μας και να περάσουν από πλήρες σέρβις και τεχνικό έλεγχο.

Επίσης, οι τεχνικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν την πλειοψηφία των προβλημάτων που θα μπορούσε να έχει οποιοσδήποτε ψύκτης, είτε τον έχετε προμηθευτεί από την Aqualife είτε από κάποια άλλη εταιρεία. Θα πάρουμε τον ψύκτη στο χώρο μας, οι τεχνικοί θα τον εξετάσουν δωρεάν, και αφού σας ενημερώσουν για τη ζημιά, τις εργασίες επιδιόρθωσης που πρέπει να γίνουν και το κόστος της διαδικασίας, αποφασίζουμε αν θα προβούμε σε αποκατάσταση του ψύκτη, ή όχι.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία. Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί το συντομότερο δυνατόν.